Certificeringen

logo ecocert cosmebioOpgericht in oktober 2011. Het keurmerk heeft als doel een gevestigde maatstaf te vestigen die zowel de technische als etische standaarden volgens een volledige betrouwbare toetsing willen garanderen aan consumenten.
Het keurmerk garandeert dat cosmetische en haarverzorgingsproducten daadwerkelijk ecologisch verantwoord, organisch en volledig bestaat uit natuurlijke ingredienten die gebruikt en verwerkt zijn op een zo mens en milieuwvriendelijke mogelijke manier.
Meer info: www.cosmebio.fr

logo ecocert groenECOCERT is de eerste certificering die een standaard heeft gesteld voor natuurlijke en organische cosmetica en haarverzorging. Hierbij is sterk gelet op de volledige keten. Van ontwikkeling, productie, distributie tot aan de eindgebruiker.
Meer info: www.ecocert.fr

logo 1pct for the planetOpgericht in 2002 in Amerika door Yvon Chouinard en Craig Mathews. 1% for the planet platform is voor ondernemers die hun bedrijven inzetten voor een betere en schonere milieu door 1% van hun jaarlijkse omzet direct terug te stoppen in organisaties die het milieu beschermen en of verbeteren.
!% fort he planet heeft op dit moment bijna 1500 leden in 48 landen. De afgelopen 10 jaar is er bij elkaar al ruim $ 100.000.000 aan bijdrage geleverd!!
Meer info: www.onepercentfortheplanet.org

PurelouLogo small new